AlphaZ stapt met je mee

...naar een goede gezondheid

Wist je dat wandelen niet alleen goed is voor je spieren en botten, maar ook een opkikker is voor je hart en hersenen? Daarnaast werkt wandelen stressverlagend en bevordert het de nachtrust. Er wordt gezegd dat dagelijks 10.000 stappen zetten voor een lang en vitaal leven staat.

AlphaZ stapt dit jaar met je mee: doorheen gans het jaar zullen tal van acties georganiseerd worden waarbij het doel is om met onze medewerkers zo veel mogelijk stappen te gaan verzamelen. 

Aan het eind van 2018 doneren we onze "stappenspaartpot" aan het goede doel.

...en een goed doel!

Fonds Kadee is een jong fonds dat zich inzet voor alle patiëntjes van het kinderziekenhuis Prinses Elisabeth UZ Gent. Via allerlei initiatieven wil Kadee deze kinderen en jongeren een betere levenskwaliteit en een aangenaam leefklimaat bieden tijdens hun verblijf.

Omdat wij bij AlphaZ waarden als nabijheid en persoonlijkheid hoog in het vaandel dragen, willen we in het verhaal van Fonds Kadee meestappen.

Afbeeldingsresultaat voor fonds kadee

Hoe?

Iedere 1.000 stappen die onze medewerkers behalen boven 9.000 stappen per dag brengt rechtstreeks €1 op voor Fonds Kadee!

Stappenplan: voor deze actie organiseren we maandelijkse activiteiten om de teller de hoogte in te duwen - naast de dagelijkse gezette stappen. Volg dus zeker onze facebookpagina voor alle updates en volg ons in onze race naar de warmste week.

Volgende stappen?

  • 12 oktober: Wandeltocht Harelbeke - Gent
  • 8 november: Wandelende toolbox met de collega's
  • 18 november: Afwandelen van de kustlijn: De Panne - Nieuwpoort
  • 14 december: Kerstmarkt Heule
  • 20 december: Wandelen vanuit AlphaZ tot Puyenbroeck