Technische ondersteuning van A tot Z binnen handbereik

Als het aankomt op het rekruteren van specifieke technische profielen, heb je als werkgever zelden de neiging om het aanbod op de arbeidsmarkt met flexibiliteit te associëren. Laat staan dat je, ook als de conjunctuur je minder goed gezind is, veel middelen in handen krijgt om je technische witte raven te blijven uitdagen. Die vaststelling, samen met de overtuiging dat ervaren en goed opgeleide technici alle baat hebben bij een werkgever die hun verwachtingen en bezorgdheden kent en begrijpt, lag aan de basis om AlphaZ te positioneren.

Kennis, expertise, persoonlijkheid en werkattitude

Voor bedrijven zijn we een partner voor de rekrutering en de outsourcing van technische profielen die voor lange of korte tijd interne teams versterken. Om kandidaten te vinden die hun strepen al verdiend hebben in een technische omgeving, laten we geen enkele rekruteringskanaal onbenut. Tijdens de selectie brengen we ook hun persoonlijkheid en werkattitude in rekening. Op die manier slagen we erin om de profielen die we voorstellen perfect te laten aansluiten bij wat een bedrijf nodig heeft. Voor onze medewerkers zijn we, behalve een loyale werkgever, ook een coach, die hen begeleidt om een job te vinden waarin ze zich kunnen ontplooien en waar ze aangesproken worden op alles we ze kennen en kunnen.

Nabijheid

Om de beloftes aan onze klanten na te komen, doen we een beroep op recruiters met jarenlange ervaring in de sector. Ze denken proactief mee en zoeken naar duurzame oplossingen die leiden tot een langetermijnrelatie met de klant en met de medewerkers die we engageren. We zijn ervan overtuigd dat dit enkel mogelijk is door constant voeling te houden en ons oor te luisteren te leggen bij klanten, medewerkers en kandidaten. Die nabijheid is voor ons de manier om het verschil te maken en te garanderen dat we het aanbod aan technische expertise op een accurate en flexibele manier kunnen afstemmen op de vraag naar ondersteuning die in de industrie en de bouw leeft.

 


AlphaZ maakt deel uit van de TEG Group. Deze snelgroeiende groep huist 3 bedrijven, elk met een passie voor techniek, elk met een eigen specialisatie. Meer dan 80 werknemers brengen er dagelijks techniek en industrie samen.

  • AlphaZ – technische ondersteuning van industriële bedrijven
  • DD Engineering – multidisciplinair ingenieurs- en studiebureau
  • INDIGI – ingenieursbureau gespecialiseerd in industriële digitalisatie

Ottergemsesteenweg 703
9000 Gent

09 274 01 10
hallo@alphaz.be