Solliciteren

  • We bieden je een technisch uitdagende job aan die beantwoordt aan je ambities en verwachtingen.
  • We hebben oor voor je carrièreplanning, je verwachtingen en coachen je om je doel te bereiken.
  • Je krijgt een vast contract, een projectcontract of gaat, zo je dat wenst, aan de slag als freelancer.
  • Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket. Extralegale voordelen en de mogelijkheid tot een bedrijfswagen met tankkaart.
  • We houden nauw contact tijdens de duur van het project zodat je steeds bij ons terecht kan met vragen en opmerkingen. 
  • Als je job dit vereist voorzien we specifieke opleidingsmogelijkheden.

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Zodra we je cv hebben ontvangen, krijg je een mail om dat te bevestigen. We bepalen vervolgens of je in aanmerking komt voor een van onze openstaande vacatures. In dat geval bellen we je op om je wat bijkomende vragen te stellen en een afspraak te maken voor een gesprek.

Hebben we niet meteen een job die bij jou past, dan nemen we je op in ons wervingsbestand en contacteren we je zodra een van onze klanten een opdracht heeft waarvoor jouw kennis en ervaring in aanmerking komt.

Als je profiel overeenstemt met een van onze vacatures word je uitgenodigd voor een gesprek.

1. Het sollicitatiegesprek

Tijdens dit gesprek leren we je beter kennen, komen we meer te weten over je ervaring, je interesses, verwachtingen en je persoonlijkheid. Het is immers ook voor ons en voor onze klant belangrijk dat jij je goed voelt in je job en in je werkomgeving.

2. Samen op gesprek bij onze klant

Doorgaans stellen we een aantal kandidaten voor aan onze klant. Hij bepaalt met welke kandidaat hij een persoonlijk gesprek wenst in te plannen. Bij dit gesprek zijn we zelf ook aanwezig.

Uiteindelijk is het de klant die de knoop doorhakt. Ben jij degene die de opdracht krijgt, dan kom je bij AlphaZ in dienst. Wij zorgen er vervolgens voor dat je perfect voorbereid aan je eerste werkdag kan beginnen. Je krijgt een technische briefing, een veiligheidsbriefing, ontvangt de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen of andere zaken die nodig zijn voor je job en je maakt kennis met andere AlphaZ-collega’s.

3. Geen zorgen, we volgen je van nabij op

Ook al werk je op de site van onze klant, je bent bij AlphaZ in dienst. Als je vragen of bekommernissen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Regelmatig komen we op een informele manier met de AlphaZ-collega’s samen. Jaarlijks zitten we samen voor een evaluatiegesprek.